10 januari 2014

Jubilarissen bij schutterij EMM Kekerdom

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van schutterij EMM Kekerdom in het schuttersgebouw in het Kulturhus Kekerdom, werden vrijdagavond twee jubilarissen gehuldigd voor hun 50 jarig lidmaatschap van de vereniging. Als eerste werd Jan Koenders gehuldigd. Hij was de eerste tambour-maître bij de schutterij en was enige tijd commandant. Hij kreeg zijn onderscheiding opgespeld door erevoorzitter Ben Splithof. Wim Megens, nu president van de schutterij EMM,  kreeg zijn onderscheiding opgespeld door Jan Sanders, beschermheer van de schutterij. Wim Megens is in het verleden commandant /reserve kapitein van de schutterij geweest en was twee keer koning. Beide jubilarissen van harte proficiat! De Nieuwjaarsreceptie, waarbij ook het schieten in deze mooie accommodatie normaal door ging, werd druk bezocht . zie de foto’s.

DSC_2205 jubilaris EMM (Large)