10 januari 2014

Feestelijke opening Co-werkplek in Beek-Ubbergen

Op donderdag 9 januari is de Co-werkplek, dat is een werkplek voor professionals in zorg en welzijn, in het Kulturhus in Beek, feestelijk geopend. Deze ruimte, de Buurtkamer, welke voor meer activiteiten in het Kulturhus wordt gebruikt, is voortaan elke donderdag tussen 14.00 uur en 16.00 uur geopend. Een co-werkplek is een plek waar je in informele sfeer kunt werken. Als co-werker sta je open om mee te denken. Je komt er werken omdat je benieuwd bent naar hoe de ander het doet. Wie weet kun je leren van elkaar en tot nieuwe ideeën komen. Je kunt er inspiratie en kennis op doen, netwerken, wie weet kom je tot innovatie. Dat is precies wat we nodig hebben om de transities beter te laten verlopen. Samen weet je meer en kun je meer. Andersom gesteld: wil je met rust gelaten worden en even achter je laptop doorwerken, dan is de co-werkplek niet de geschikte locatie. Elke donderdag van twee tot vier uur is de co-werkplek geopend voor professionals in zorg en welzijn, en iedereen die zich geroepen voelt daarbij aan te sluiten.zie de foto’s.

DSC_1958 cowerkplek (Large)