1 januari 2014

Schade tijdens jaarwisseling bij Dorpshuis de Sprong in Ooij.

In 2013 hebben vele mensen ontzettend hard gewerkt om de Sprong in Ooij een grandioze face-lift te geven. Het resultaat mocht er dan ook zijn en wij als bestuur zijn erg trots op het resultaat. Jammer dat niet iedereen een warm hart heeft voor het middelpunt van de Ooij. Tijdens de jaarwisseling zijn er diverse vernielingen aangericht. Er lag natuurlijk geen briefje met de namen erbij. Waarom doet iemand dit??? Dit kost natuurlijk weer extra geld om te laten repareren en op te laten ruimen. Wij als bestuur vinden het erg triest en jammer dat zaken als dit gebeuren. We hebben in het verleden al vaker last gehad van hangjongeren rond de Sprong maar dan werd er alleen een hoop rotzooi achtergelaten maar gelukkig niets vernield. Wij willen alle ouders en opvoeders nogmaals vragen er op toe te zien dat dingen als dit in de toekomst niet meer gebeuren.  Bestuur Dorpshuis de Sprong. zie de (eigen) foto’s van de Sprong.

stoep achter_bewerkt-1 (Large)