18 december 2013

Project “Herinrichting Verbindinsgweg” in Beek

Door de gemeente Ubbergen is op 5 oktober 2011 een bewonersavond gehouden voor de bewoners van de Verbindingsweg in Beek, waar problemen en wensen werden geïnventariseerd over de Verbindingsweg. Daarbij kwamen diverse knelpunten naar voren en deze zijn inmiddels uitgewerkt door de gemeente en op dinsdag 17 december werd een schetsontwerp met toelichtende teksten gepresenteerd in het Kulturhus te Beek. Daarbij kwam o.a. naar voren, dat de meeste parkeerplekken langs de Verbindingsweg geschrapt zouden worden. Voor diverse bewoners van de straat zal dat een probleem worden omdat dan nog uitsluitend op eigen terrein geparkeerd kan worden. Maar er zijn diverse voorstellen. Omdat er op de bewonersavond slechts weinig bewoners aanwezig waren en er voor 5 januari 2014 gereageerd moet worden was het verzoek om dit op deze website bekend te maken, zodat meer bewoners hun mening kenbaar kunnen maken. In de maand januari zullen de reacties verwerkt worden en het plan zal in februari worden vastgesteld, waarna het in maart gepresenteerd zal worden.  Het definitieve plan zal dan van juni tm december 2014 uitgevoerd worden. Vanaf 18 december staat het herinrichtingsplan op www.ubbergen.nl en er kan gereageerd worden via h.poutsma@ubbergen.nl. Zie de website van de gemeente

DSC_8184Verbindingsweg (Large) DSC_8163Verbindingsweg (Large)