17 december 2013

Kerstconcerten Kamerkoor Muzimare

DSC00110 Muzimare (Large)Muz  Kerst 2013 aff j

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar jaar zingt Kamerkoor Muzimare voor een kind zo klein dat de sterren zich voor hem buigen, voor een kind zo groot dat men hem Koning noemt, Christus de Heer.  We zingen over ons verlangen naar het Licht, over stille verwondering en grote vreugde om de wonderbaarlijke geboorte, over herders en koningen, op bezoek in de stal. Piano- en orgelbegeleiding zijn in handen van Geert Verhallen. Het geheel staat onder leiding van Sophia Brink.     Kamerkoor Muzimare nodigt u van harte uit voor het bijwonen dit concert.      Zaterdag 28 december 2013: 15.00 uur: Corneliusparochie, Beuningen 20.00 uur: Pfarrkirche St. Martin, Zyfflich (gem. Kranenburg, Dld.)  Zondag 29 december 2013, 15.00 uur. Protestantse Kerk in Grave.  De entree is gratis, maar uw bijdrage in de kosten wordt zeer op prijs gesteld.