14 december 2013

Vormsel in Ooij

Zaterdagavond ontvingen 14 kinderen uit Ooij e.o, uit handen van Mgr.  R. Mutsaerts, hulpbisschop van ’s Hertogenbosch ,  het Heilig Vormsel in de H.Hubertuskerk te Ooij. De celebranten waren pastoor Henk Janssen en diaken Peter de Snoo, welke laatste de vormelingen de weg daar naar toe had begeleid. Het koor “Encore”, o.l.v Marieke van Ruitenbeek,  verleende haar muzikale medewerking. De vormelingen zijn Anne Knipping, Ayla Huisman, Britt Schel, Demi Rikken, Elian Lavrijsen, Eline en Thomas Arnts, Fenna Tielkens, Julie Pauls, Kyra Daanen, Lars van Rossum, Lena Daamen, Sanne van Thiel en Tim Jansen. Van harte proficiat! zie de foto’s (komen nog meer)

DSC_7063vormsel Ooij (Large)

In 1993 deden 16 kinderen uit Ooij hun H. Vormsel. Daarvan is een serie foto’s opgenomen in de rubriek Uit de Oude Doos”