12 december 2013

Jubileumboom BliXem Internet geplant in Ooij

Verleden jaar bestond het bedrijf BliXem Internet 12,5 jaar. Bij die gelegenheid werd Rudy Broekman uit Ooij, als oprichter van het bedrijf, door de medewerkers van BliXem aangenaam verrast met een virtuele boom, www.blixemboom.nl. Op deze site werd een kleine greep uit het dagelijkse bestaan van BliXem anno 2012 weergegeven.  Daarnaast kreeg hij een echte groene en levende boom geschonken. Uiteraard moest deze ergens in de Ooij – waar het allemaal begonnen is – geplaatst worden.  Na overleg met de gemeente Ubbergen werd een mooie plek gevonden op de hoek van de St. Hubertusweg en de Persingensestraat, bij het bankje dat daar reeds staat. Donderdag  12 december om 10.00 uur werd  daar deze boom, en monumentaal waardige Quercus Robur – ofwel zomereik, geplant door Rudy Broekman, samen met wethouder Ria Barber van de gemeente Ubbergen. De feestelijke gebeurtenis werd met een glas champagne afgesloten zie de foto’s

DSC_6308Blixemboom (Large)