4 december 2013

Aankondiging Kerstconcert in Leuth

Zondag 22 december 2013 zal  in de Remigiuskerk in Leuth het jaarlijkse kerstconcert plaatsvinden. Verschillende  koren zullen daar hun medewerking aan verlenen, waaronder het mannenkoor Vox Virorum onder leiding van Maarten Jan Dongelmans, het familiekoor Les Alouettes onder leiding van Peter Rutten, het Remigiuskoor onder leiding van Hanneke van der Grinten. Ook muziekvereniging DES en haar jeugdorkest  onder leiding van Andy Kievits zal acte de présence geven. Het thema van het concert is: “Even stil zijn……….”. Wij hopen dat het gevarieerde aanbod van muziek en het intieme samenzijn u naar dit concert brengt. U bent van harte welkom bij dit concert en na afloop nodigen wij u uit om met elkaar achter in de kerk een glas glühwein te komen drinken. Het concert begint om 14.00 uur en de toegang is gratis. zie de foto’s van vorig jaar.

DSC_4320kerstviering (Large)