26 november 2013

Zwarte Piet gewond op de Laurentiusschool Kekerdom.

DSC_2041zwarte piet (Large)Op de St. Laurentiusschool in Kekerdom is er een Zwarte Piet gewond geraakt op het dak van de school.De juf wilde zojuist gaan bellen voor het begin van een nieuwe schooldag, toen de kinderen op het dak van de school een Zwarte Piet ontdekten.Hij kon nog net zijn hand over de rand van het dak steken en om hulp roepen.Hij bleek die nacht uitgegleden te zijn over het gladde dak en raakte daarbij gewond aan zijn enkel. De leerkrachten belden direct 112 en gelukkig was de ambulance snel ter plaatse. Zwarte Piet is per brancard afgevoerd door deskundig ambulancepersoneel en met hulp van de leerlingen.Achteraf bleek Piet zijn enkel te hebben gebroken.Voorlopig mag hij Sint zittend met zijn enkel in het gips helpen met het tellen en sorteren van suikerbeestjes, chocolaadjes en andere lekkernijen!Beterschap, Piet!!!!! Herman Leensen maakte de foto’s. zie de foto’s.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.