21 november 2013

50.000ste passagier buurtbus gehuldigd.

Rabi Shaibou (39) uit Groesbeek is vanmiddag gehuldigd als de 50.000ste klant van de Breng buurtbus Rijk van Nijmegen die in haar woonplaats rijdt. De voorspelling was dat de 50.000ste klant rond 16.15 uur zou instappen, maar dat duurde toch nog een half uur. Dit werd Rabi met haar dochter en samen werden ze naar het gemeentehuis in Groesbeek gebracht, waar hen een verrassing stond te wachten. Ze werden in de bloemetjes gezet, kregen een cadeau en mochten een taart aansnijden. De buurtbus rijdt in de gemeenten Ubbergen, Groesbeek, Heumen, Wijchen en Beuningen en is inmiddels niet meer weg te denken uit de omgeving. De bussen worden bemand door vrijwilligers, die (119 chauffeurs) allemaal twee bioscoopbonnen kregen t.g.v. deze mijlpaal.  De vereniging (onderdeel van de Hermesgroep) bestaat 22 jaar en exploiteert 5 lijnen. zie de foto’s

DSC_8540 Buurtbus (Large)