20 november 2013

Grote vogeltentoonstelling de Gekleurde Zanger Groesbeek

Vogelvereniging de Gekleurde Zanger Groesbeek organiseert op dit weekend weer een grote vogeltentoonstelling met vogels uit de hele regio. Deze vogelshow zal i.v.m. de bouw van een nieuw  multifunctioneel gebouw voor de laatste keer te bezichtigen zijn in het vertrouwde clubhuis ‘De Baon’, Stekkenberg 49 te Groesbeek. Op vrijdag 22 november om 19.30 uur zal Pastor van Rooy  de tentoonstelling officieel komen openen.  Verdere dagen van bezichtiging, zaterdag 23 november van 10.00 -19.00 uur en zondag 24 november van 10.00 -16.00 uur. De inzenders komen uit de hele regio. Zo ook uit Leuth ,Ooy en Millingen, Berg en Dal en net over de Duitse grens. Het bestuur van de gekleurde zanger heet u van harte welkom. zie de foto’s van vorig jaar.

DSC_8174__Vogelshow

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.