18 november 2013

Seniorenpronkzitting Deurzakkers in Ooij

Zondagmiddag vond de seniorenpronkzitting van carnavalsvereniging De Deurzakkers in Ooij plaats in het vernieuwde dorpshuis De Sprong. Dit werd mede georganiseerd door de KBO Ooij ( Belangenvereniging Senioren 50+), waarbij ook de Ballenmakerspenning werd uitgereikt. Deze Ballenmakerspenning is voor iemand, die zich al vele jaren heeft ingezet voor de KBO en de Ooijse gemeenschap en deze werd deze keer uitgereikt aan Reggie Blom. De middag werd gestart met een optreden van de Twinkle Stars met hun “Engeltjes” showdans. Magin naam hebben bezong weer de verdwenen “koopgoot” aan de Julianalaan in Ooij en was er weer een solodans van Britt. De leden van de “Bond van Ouderen” hadden weer een mooie playbackshow en de twee andere groepen van de dansgarde, de Little Dolls en de Blue Bells dansten weer de sterren van de hemel met  hun “Dansen uit het verleden”.  En net als de dag er voor werd het programma afgesloten met een prachtig optreden van de zanggroep “De Kéls” uit Groesbeek. zie de foto’s DSC_6363playbackgroep (Large)