15 november 2013

Cor Hendriks-Lakwijk overleden

Op 13 november, is thuis, op haar kamer in zorgcentrum ’t Höfke, Cor Hendriks-Lakwijk uit Ooij overleden. Ze had de respectabele leeftijd van 94 jaar. We wensen haar familie en bekenden heel veel sterkte de komende tijd bij het verwerken van dit verlies.Cor Hendriks-LakwijkDe uitvaartmis is op dinsdag 19 november om 11.30 uur in de  Hubertuskerk Ooij. Daarna volgt de crematieplechtigheid  in crematorium Jonkerbos in Nijmegen, aanvang 13.30 uur.

One Response to Cor Hendriks-Lakwijk overleden

  • Beste familie leden,veel sterkte met net verlies van zo een lieve vrouw.
    Ik zou ze ook niet snel vergeten,die tevreden en spontane lach.
    Het was heel fijn om voor zo een fijne vrouw te zorgen.
    Petra

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.