13 november 2013

Creatieve werksessie MUG aan zet.

Met ideeën voor sociaal maatschappelijke visie MUG-gemeenten kunt u in Leuth terecht.  Zoals bekend, zullen de gemeenten Groesbeek, Millingen aan den Rijn en Ubbergen per 1 januari 2015 een fusie aangaan. Dit vraagt o.a. om één sociaal maatschappelijke visie en de stem daarin van lokale organisaties en inwoners is erg belangrijk.   In zes zogeheten creatieve werksessies gaan de MUG-gemeenten daarom op zoek naar goede ideeën en suggesties voor en door inwoners. Thema’s daarbij zijn onder meer  jeugd en onderwijs, sport, werk en inkomen, wonen en zorg.  De eerste twee werksessies, in Berg en Dal en Groesbeek, zijn inmiddels achter de rug. Voor de resultaten van deze avonden verwijzen we u naar www.mugaanzet.nl/resultaten. U vindt op deze website ook nadere achtergrondinformatie over de sociaal maatschappelijke visie. Eerstvolgende sessie vindt nu plaats op woensdag 20 november in Leuth, in Dorpshuis De Vriendenkring aan de Steenheuvelsestraat 39. Tijdens deze avond, die duurt van 19.00 tot 21.30 uur, zullen de onderwerpen jeugd en onderwijs, werk en inkomen alsmede zorg centraal staan.  U kunt zich voor de avond in Leuth aanmelden via de website www.MUGaanzet.nl. U kunt ook een mail met uw contactgegevens sturen naar aanmelden@MUGaanzet.nl. Heeft u nog vragen, neemt u dan contact op via tel. 024-39 96 111met de heer Maarten Benthem.mug04

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.