9 november 2013

Agnes Huisman-van Kuppeveld overleden.

Gisteren, 8 november 2013, is Agnes Huisman-van Kuppeveld uit Ooij, op 76 jarige leeftijd,  overleden.  Onlangs vierde ze nog met haar echtgenoot Thé Huisman hun 50 jarig huwelijksfeest. We wensen haar man Thé, de kinderen, kleinkinderen en verdere familieleden en vrienden heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

DSC_7906 (Small)

Agnes is opgebaard in Rouwcentrum Nijmegen, Burgemeester Daleslaan 27 te Nijmegen, waar op woensdag 13 november van 15.00 uur tot 16.00 uur afscheid genomen kan worden. De avondwake is op woensdag 13 november om 19.00 uur in de St. Hubertuskerk te Ooij. De crematieplechtigheid is op donderdag 14 november om 14.00 uur in de grote aula van het Crematorium, Rijk van Nijmegen in Beuningen.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.