8 november 2013

Ajacied Jasper Cillessen legt 1e steen bij t Vossenhol

Ajacied en keeper van het Nederlands elftal en tevens oud-leerling van basisschool ’t Vossenhol in Groesbeek, Jasper Cillessen, legde vrijdagmorgen de eerste steen bij de nieuwbouw van basisschool ’t Vossenhol te Groesbeek. Aannemers bedrijf Wim Vermeulen uit Ooij bouwt daar de nieuwe school, die de oude, daar naast staande gebouwen gaat vervangen. Daartoe was al een deel van de oude school afgebroken en op die plaats vond de ceremonie plaats. Voor de kinderen een grote verrassing, want zij wisten van niets. Wel waren er kinderen uit alle groepen in het oranje gekleed, die het Nederlands elftal mochten uitbeelden, omdat de school in juni klaar moet zijn en het Nederlands elftal dan mee gaat doen aan de wereldkampioenschappen in Brazilië. Maar toen bleek dat er nog een keeper ontbrak, kwam Jasper tevoorschijn en hij kon het “schoolelftal” aanvullen tot een volledig elftal. zie de foto’s.

DSC_7756Jasper Cillessen (Large)

One Response to Ajacied Jasper Cillessen legt 1e steen bij t Vossenhol

  • Laat het een hele mooie school worden waar de leerlingen op een warme plek goed onderwijs blijven krijgen. En ik wens de fa. Vermeulen veel succes met de bouw.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.