5 november 2013

Baldadigheid en vernielingen in Ooij.

De laatste tijd houdt zich een groepje jeugdigen zich op in de kom van Ooij bij de Sprong en bij het Eendengat, die er niet voor schromen om anderen het leven zuur te maken. Zo werd er vorige week al o.a. met bierflessen naar een tegenoverliggende woning gegooid, op maandag was het weer loos bij de Sprong zelf. Daar werd tussen 18.30 uur en 20.00 uur een fiets van een meisje vernield, die in het dorpshuis aan het trainen was met de dansgarde van de Deurzakkers. De  lampen waren er af, de versnelling kapot, remmen kapot, spatbord kapot en het zadelhoesje en snelbinder waren gestolen. En zij moest nog helemaal naar Duitsland op de fiets. Misschien heeft iemand iets gezien of gehoord of weet hier meer van. Alle tips zijn welkom.DSC_1997 politie (Large)

Ook zijn er vernielingen aangericht aan het informatiebord dat staat op de hoek van de Kerkdijk en de Spruitenkamp. Ook dat is  totaal vernield. En dat geldt ook voor het bebouwdekombord in de Kruisstraat. Ook vernield.

De vader van het meisje stelt een beloning van €250,00  in het vooruitzicht voor degene die de naam van de dader kan noemen.