4 november 2013

BASTENRUN ZONDAG 10 NOVEMBER 2013

BASTENRUN zondag 10 november 2013, de loop in en rond de Ooijpolder!  Vorig jaar konden de lopers en vooral het vele publiek langs de route genieten van het mooie weer tijdens deze polderloop. De perfecte omstandigheden zorgden voor veel deelnemers aan deze polderloop die begon met een warming up voor de kids. Dit was voor het eerst en gelijk een succes. Alle kinderen namen enthousiast deel aan de warming up en dit jaar gaan we dat op 10 november ook weer doen.De warming up begint om 9.40 uur en om 10.00 uur is de start van de groep kinderen in de categorie 6-7-8; om 10.10 uur categorie 3-4-5 en om 10.20 uur categorie 1-2. De prijsuitreiking van de jeugd begint rond 11.30 uur.
Om 11.00 uur vertrekken de 5 en 10 km.Op dit moment is de inschrijving nog in volle gang en zijn wij zeer benieuwd wie het parcourrecord van Simon Kamau op de 10 km gaat verbeteren. Deze tijd staat op 30.34. En wie van de dames gaat sneller lopen dan Murielle Ferraye 40.42. Bij de dames 5 km zal er ook weer strijd geleverd worden.Wij hopen dat Heleen Plaatzer haar parcourrecord gaat verdedigen 17.23. Dat is heel hard maar zij is ook de beste uit de regio Nijmegen. Linda Janssen gaat haar derde plaats als beste Ooijse dame niet verdedigen. Zij gaat de Zevenheuvelenloop dit jaar voor het eerst lopen. Bij de heren 5 km staat al heel lang Jay Sauer op nummer 1.Met een tijd van 15.57 is hij nog steeds veruit de beste. Na de start rennen de deelnemers het dorp uit over de kerkdijk langs het kasteel. Vervolgens lopen ze over het straatje in natuurgebied de Hegstraat. Dan de dijk op , langs de waal met links recreatieplas de Bisonbaai en rechts een drinkpost bij Oortjeshekken. De dijk af over de boukamp op weg naar het centrum van Ooij alwaar de finisch is.Voor meer informatie over deze loop ga naar www.bastenrun.nl en schrijf je in.

bastenrun-header2

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.