2 november 2013

Natuurwerkdag rondom Huize Wylerberg in Beek

Op 51 plekken in Gelderland zijn vandaag vrijwilligers aan de slag in natuur en landschap. Het is voor de dertiende keer Landelijke Natuurwerkdag,  georganiseerd door Landschapsbeheer in samenwerking met Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Gelders Landschap, Scouting en IVN. In Gelderland steken in totaal zeker 1500 mensen de handen uit de mouwen. Ze gaan onder meer wilgen knotten, poelen opschonen, bomen zagen, heggen vlechten en opruimen. Rond Huize Wylerberg had de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap ook activiteiten georganiseerd, waaraan o.a. de leden van Scouting Jan van Hoof uit Nijmegen mee deden. Ongeveer 40 vrijwilligers deden hier aan deze dag mee. In de pauze konden ze o.a. een bezoek brengen aan de dassen en aan de expositie. zie de foto’s.

DSC_6066natuurwerkdag naam (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.