28 oktober 2013

Ronald Tolman en zijn boek Meester van de Mogelijkheden

Zondag werd kunstenaar Ronald Tolman (Beuningen) 65 jaar. Dat vierde hij in Hotel-restaurant ’t Spijker te Beek met een overzichtstentoonstelling (Beelden, etsen en schilderijen) en de presentatie van zijn nieuwe boek “Meester van de Mogelijkheden” dat hij samen met Francine Wildenborg gemaakt heeft. Hans Jacobs(Ooij) sprak de jarige Tolman toe.  Beelden van Tolman staan o.a. in Ooij (de Fiets) en in Ubbergen (Nescio), maar ook “de Blauwe Diender” het symbool van de Politie Gelderland-Zuid, dat bij het Hoofdbureau in Nijmegen staat, is van de hand van Tolman. zie de foto’s.

DSC_5193naam Tolman (Large)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.