16 oktober 2013

Zaterdag oktoberfest in de Sprong.

sheet bavaria babes (Large)Spandoek_dv01 (Large)

Dorpshuis De Sprong is al jarenlang de thuisbasis van veel verenigingen en evenementen. Hierdoor komt iedereen van jong tot oud in de Sprong. Het is dus ook logisch dat wij het vijftigjarig bestaan ook met iedereen willen vieren en dit gaat gebeuren in het weekend van 18 tot en met 20 oktober.   Zaterdag avond 19 oktober vanaf 19:30

OKTOBERFEST  m.m.v. DéjàVu en dweilorkest  Fantatemme

–  GRATIS entree i.v.m. 50-jarig Jubileum feest weekend

Het belooft als vanouds weer een knotsgekke avond te worden waarvoor de Sprong is omgetoverd tot een echte Bierhalle! Het dragen van de traditionele Oktoberfest klederdracht draagt zekers bij aan de sfeer van deze Jubileum editie van het Oktoberfest. De ‘Dirndl’ voor dames en de ‘Lederhose’ voor de heren is de traditionele dresscode voor het Oktoberfest! We belonen de meest origineel verklede vrouw en man van Oktoberfest 2013, komt allen verkleed!! Deze avond zullen ook de Bavaria babes aanwezig zijn!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie