15 oktober 2013

Waarschuwing voor het gebruik van harddrugs, ook in Ooij.

Vandaag is op Schiphol weer een drugskartel opgerold, waardoor op grote schaal harddrugs ons land binnen kwamen. Intussen blijkt dat steeds meer jongeren, waaronder ook erg veel in Ooij en omgeving, harddrugs gebruiken en daarvan zelf de gevaren niet kennen of willen weten. Een aantal van deze jongeren fungeert zelfs als dealer en zij leveren hun waren aan andere jongeren in het dorp. Er wordt veel cocaïne gebruikt, waarvoor een ernstige waarschuwing zeker op zijn plaats is. Voor al die ouders, die nog steeds niet in de gaten hebben dat hun kinderen aan de drugs zijn, of dat inmiddels wel weten, is het goed om eens ernstig met deze kinderen te praten en eventueel hulp te vragen. Ook al lijkt het niet altijd zo, ouders hebben invloed op hun kinderen. Met voldoende communicatie en duidelijke grenzen, kan je veel betekenen voor je kind.

http://www.dreamstime.com/-image18646053