15 oktober 2013

Modeshow Hip & Knip in Leuth

Na een daverend succes van de vorige  keer organiseert Hip & Knip in Leuth  wederom een modeshow,  maar nu alleen nog groter, mooier en professioneler. Op woensdag 13 november zullen zij De Vriendenkring in Leuth ombouwen tot een perfecte gezellige locatie waarin zij ongeveer 200 mensen willen ontvangen die een onvergetelijke avond zullen hebben. Na de modeshow openen zij hun winkel in het kleine gedeelte van De Vriendenkring, zodat de dames de gelegenheid hebben om de getoonde kleren te passen en eventueel te kopen. Deze keer is het goede doel dat zij steunen de Antonie Van Leeuwen Foundation. De modeshow begint om 19:30 uur en zal eindigen rond 21:30. De vorige modeshow was in april in de Rosmolen te Leuth, maar die zaal is te klein geworden. zie de foto’s van toen.

DSC_9601 modeshow