10 oktober 2013

Waalkade moet in het voorjaar klaar zijn.

De afgelopen week is men serieus begonnen met het klaar maken van de damwand aan de Waalkade in Nijmegen. Het is de bedoeling dat deze damwand in februari 2014 klaar is. de bewoners hebben onlangs bericht gekregen dat men volgende week begint met heien. Er was eerst een noodwand geplaatst welke bestaat uit planken van 15 meter, die 4 meter voor de huidige damwand zijn geplaatst. De Waalkade is al geruime tijd afgesloten, tot groot ongenoegen van de ondernemers langs, zowel de Waalkade als de Lage Markt/Oude Haven, die daardoor erg slecht bereikbaar waren en hun omzet zagen dalen. In het voorjaar van 2014 moet alle leed geleden zijn en hopelijk hebben dan alle zaken het “overleefd”.  zie de foto’s.

DSC_6560naam Waalkade (Large)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.