6 oktober 2013

Herfstconcert Politiekapel Gelderland-Zuid

Voor de eerste keer hield de Politiekapel Gelderland-Zuid vandaag een Herfstconcert. Dit vond plaats in De Kliff” in het Nijmeegse Oosterhout. Daar ook stelde ze haar nieuwe orkestdirigent Bart van Zutven  voor het eerst voor aan het publiek. Bart heeft begin dit jaar het dirigeerstokje overgenomen van de vorige dirigent en hoewel er al verschillende try-outs waren geweest, moest alles samenkomen in dit Herfstconcert en dat lukte erg goed. Het programma was afwisselend en dynamisch. Het ging van start met een optreden van het TLK (Tamboer en Lyrakorps) o.l.v. instructeur Mike de Geest, waarbij ze o.a. bezoeken brachten aan Japan en de disco, maar ze speelden ook in op stukken zoals “Rosamunde” en op meer eigentijdse stukken, waaronder het “A-team”.  Het orkest zelf zocht de extremen op en bracht o.a. de dramatische muziek ten gehore uit de musical “Les Misérables”. Ook voerde zij de spanning op met “Dances with wolves” and “James Bond 007”.  Het werd een fantastisch concert. zie de foto’s. (meer foto’s volgen nog)DSC_6784-1 (Large)

 

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie