3 oktober 2013

Zoektocht naar jongelui voor muziektheaterproductie .

Schouwburg Nijmegen en het Nijmeegse Opera- en Operette gezelschap zijn op zoek. Voor een muziektheaterproductie wij op zoek naar: – 2 jongens in de leeftijd van 14, 15 of 16 jaar die goed kunnen zingen. – 3 meiden in de leeftijd van 14, 15 of 16 jaar die goed kunnen zingen. – 2 jongens tussen de 10 en 12 jaar die goed  kunnen toneel spelen. – 2 meiden tussen de 10 en 12 jaar die goed kunnen toneel spelen. “Ben je thuis voor het donker?” is een muziektheaterproductie. Deze voorstelling staat op 19, 20 en 21 februari in de Schouwburg van Nijmegen. Met een groot koor van zeventig mensen zingen we heel mooie liedjes en wordt er geacteerd. Het verhaal gaat over een Nijmeegse familie tijdens en na het bombardement op de binnenstad van Nijmegen op 22 februari 1944. Een muziekstuk over liefde, over verdriet maar ook over humor en vreugde! Kun je goed zingen en/of toneel spelen en ben je niet bang om drie avonden voor een volle theaterzaal met publiek te staan? Lijkt je het leuk om mee te doen? Kun je op de dinsdagavonden in Nijmegen repeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je kunt je voor 20 oktober aanmelden door een mail te sturen naar cultureelondernemer@gmail.com of bel met Anne op nummer 06 47950725. Overleg eerst met je ouders of zij jou toestemming geven.