3 oktober 2013

Laatste “Prinsjesdag” in de gemeente Ubbergen.

De laatste begroting van de gemeente Ubbergen werd donderdagavond door wethouder financiën Leidy van der Aalst in stijl gepresenteerd. Er was geen gouden koets maar wel een echt koffertje met daarin de begrotingsstukken voor 2014. Vanaf 2015 komt er één begroting voor de nieuwe (samengevoegde) gemeente. Vandaar deze ludieke actie. Het leek er tijdens de presentatie even op dat de Ubbergse raad  al voortijdig de stekker uit de oude gemeente had getrokken. Doordat het licht uitviel kwam de raad plotseling in het donker te zitten. Daarvoor werd de raadsvergadering verplaatst naar de kantine van het gemeentehuis.  Gelukkig werd dit probleem (het betrof alleen de raadszaal) snel opgelost en ziet het er naar uit dat de begroting toch nog op de gebruikelijke manier,  maar wel voor de laatste keer, door de Ubbergse gemeenteraad kan worden behandeld en vastgesteld. zie de foto’s.

DSC_5996naam begroting (Large)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.