2 oktober 2013

Peutercafé in Beek

Elke eerste woensdag van de maand is het Peutercafé in het Kulturhus te Beek. Het gaat hier om herkenning, gezelligheid en delen van tips: in het peutercafé kun je met andere ouders ervaringen uitwisselen over het peuterouderschap. ‘Nee’ en ‘zelluf doen’ lijken de favoriete woorden van peuters. Driftbuien komen ook vaak voor. Tijdens het peutercafé kun je met andere ouders praten over je peuter. Hoe ontwikkelt je peuter zich, wat is normaal gedrag en wat niet, hoe ga je om met dwarse peuter, hoe doen andere ouders dat? Vandaag was het weer en deze morgen stond in het teken van de Kinderboekenweek. Er was een lezing over het “Nut van voorlezen” waarbij naar voren kwam, dat de kinderen, aan wie van jongs af aan voorgelezen wordt, een veel grotere woordenschat hebben dan kinderen, bij wie dit niet gebeurd. zie de foto’s.
DSC_5578 naam peutercafe (Large)
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.