2 oktober 2013

Opening het Geefhus in Beek.

Vandaag heeft wethouder Leidy van der Aalst van de gemeente Ubbergen het “Geefhus” in het Kulturhus te Beek geopend. Het geefhus is een project dat gedraaid wordt door vrijwilligers, ondersteund door een kwartiermaker. Het idee achter dit Geefhus  is om o.a  2ehands kinderkleding in te leveren en weer weg te geven. Mensen leveren dit in zonder er wat voor te krijgen, een ander kan het weer gratis ophalen. Maar het geldt niet alleen voor kleding, ook andere zaken kunnen ingebracht worden, zoals  originele dvd’s, cd’s en boeken. Dus voor elk wat wils. de wethouder bracht zelf ook wat mee. Ze had de kleding van haar kleindochter mee genomen, dat gelijk een plaatsje vond. zie de foto’s.

DSC_5624naam weggeefhus (Large)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie