30 september 2013

Team De Kunning, de documentaire

Zaterdag 21 september was de 1e teammeeting voor komend jaar, die werd afgesloten met de reünie van alle Tour du ALS deelnemers op Sportcentrum Papendal. Het eindbedrag wat er gezamenlijk is opgehaald door de deelnemende teams, is uitgekomen op iets meer dan € 1.486.000! Een geweldig bedrag, wat volledig op gaat aan medisch onderzoek naar de ziekte ALS. Een voorbeeld van een van de projecten is project MIME. Een onderzoek, waar gegevens van duizenden mensen over de gehele wereld (met en zonder ALS) naast elkaar gelegd worden, om er op deze manier achter te komen hoe de ziekte ontstaat. Als Team De Kunning zijn we trots, dit samen met onze donateurs en sponsoren, mede mogelijk gemaakt te hebben.  Vrijdag 4 oktober starten we met het 1e deel van Team De Kunning, de documentaire. Deze kan je bekijken via www.youtube.com/teamdekunning.   Het 1e deel is vooral een kennismaking met het team. Daarnaast zie je de eerste beelden van de dag waarop wij de Mont Ventoux in Frankrijk beklommen. Wees vrij om reacties te plaatsen onder de video.  Komende week hopen we tevens de website af te ronden en publiceren! Er is hard aan gewerkt. Dit gaat het veel gemakkelijker voor ons maken, om jullie op de hoogte terug te houden, jullie meer informatie te geven over ALS etc. Tot over 2 weken. Paul Hendriks, captain Team de Kunning.  Foto’s: Hans Driessen7 juni (Medium)team