30 september 2013

Shirtpresentatie sponsors SVO’68

Deze zondag was de shirtpresentatie van de sponsors van SVO’68 afdeling voetbal. Dit gebeurde tijdens de jubileumviering van het 45 jarig bestaan van de voetbalvereniging. Maar liefst 13 bedrijven treden dit seizoen op als sponsor van een team. Hoofdsponsors van SVO 1 en 2 zijn Spar Looijschelder Ooij en Lukassen Produkties. Zij doen dit al jaren en dat is zo gebleven. De Canon PCI groep BV is de sponsor van het zaterdag 1 team. IB Automatisering voor het Zondag 3 team en Horecabedrijf De Vink sponsort het team A1. Het team C1 wordt gesponsord door Micodo Transport BV en Verriet Hulpverlening heeft het team C2 voor zijn rekening genomen.  Kip Electro Service is de sponsor van het team E4, terwijl Signworkers de sponsor is van de teams E1 en E2. Autoschade Nielen sponsort B1 en Burgers makelaardij E3. De teams F1 en F2 worden gesponsord door Modus Organisatie Adviesburo, terwijl IRC Transport BV het team D1 sponsort. van deze laatste waren de nieuwe shirts nog niet klaar. Het zaterdag 7 tegen 7 team heeft nog geen sponsor gevonden. Alle betrokken partijen plaatsten deze middag hun handtekening onder de sponsorcontracten. zie de foto’s

DSC_4911 Sponsors SVOnaam (Large)