30 september 2013

NTK 2013 bij SC Millingen

Ruim 150 voetbalclubs in Nederland doen mee aan de Nederlandse Techniek Kampioenschappen 2013, het NTK. De voetbaltechniek en moves & skills zoals René Meulensteen, de Nederlandse oud-veldtrainer bij Manchester United, deze aanleert bij grote spelers, wordt door circuitvormen, uitgevoerd en afgewisseld met kleine partijspelen. Het organisatieteam van Sportpartners, Willie Willems (trainer Germania), Frans Janssen (trainer SC Millingen) en clubtrainers van SC Millingen zorgen er voor,  dat de spelertjes een fantastische en onvergetelijke dag beleven. Voetbalorganisatie Sportpartners werkt al lang samen met René Meulensteen en heeft het genoegen om zijn visie uit te mogen werken tot een uniek concept;  Nederlandse Techniek Kampioenschap. We spelen die dag ook verschillende soorten partijtjes. Hier kun je alles wat je hebt geleerd direct laten zien. We helpen je de acties en bewegingen in het echte voetbal te gebruiken.         Vanaf 10.00 uur wordt er in blokken training gegeven, van 12.00 tot 13.00 uur lunchpauze en om 15.30 uur is de prijsuitreiking. Voor een sportieve en gezonde lunch en drinken wordt gezorgd, niets meenemen! De winnaars van de NTK-locaties zijn 27 oktober 2013 uitgenodigd voor de grote landelijke finaledag op Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem. Aan het eind van deze enerverende dag ga je bovendien naar huis met een voetbalshirt, voetbal, medaille, techniekdiploma en een voetbalmagazine. Het NTK is op woensdag 16 oktober op het sportcomplex van SC Millingen. SC Millingen nodigt je hierbij uit om aan dit evenement mee te doen. Voor informatie en om je in te schrijven voor het NTK ga je naar de website www.sportpartners.nl of informeer je bij Frans Janssen, trainer SC Millingen. Iedereen van 6 t/m 14 jaar kan meedoen (ook als je niet bij SC Millingen voetbalt).  Er zijn beperkte plekken beschikbaar, vol = vol en de kosten zijn € 40,00. Foto Hans Driessen

IMG_1392 (Medium)