27 september 2013

Zondag boekenbeurs CV deSokkenummers in de Vriendenkring.

Carnavalsvereniging De Sokkenummers gaat u de winter door helpen!!!
Dit keer door een boekenbeurs te organiseren op zondag 29 september. Op deze beurs kunt u uw slag slaan door het boek te zoeken dat u allang wilde kopen maar steeds te duur vond. Er zullen hoofdzakelijk tweedehands boeken zijn, maar we gaan ook proberen om een aantal nieuwe boeken ter verkoop aan te bieden. Het assortiment zal groot zijn, van stripverhaal tot naslagwerk van het geloof. Kortom voor ieder wat wils. De opbrengst van deze beurs zal ten goede komen aan de jeugdcommissie, die daarvan activiteiten kan organiseren voor de Leuthse jeugd. Boekenbeurs 29 september Vriendenkring Leuth. Van 11.00 uur tot 15.00 uur. Toegang is gratis. Wij zien u zondag en U kunt de hele winter lekker lezen.