26 september 2013

Kennismakingsmiddag Kalorama in ’t Höfke Beek

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens…. Ouderen willen daarom ook zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Om dat mede mogelijk te maken biedt Kalorama fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek thuis aan. Op woensdag 25 september j.l. stelden de fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en diëtisten van Kalorama zich daarom voor aan ouderen uit Beek-Ubbergen en omgeving. Dat gebeurde in en rondom verzorgingshuis ’t Höfke te Beek. Scootmobiel-lessen, voedingsadviezen, gehoortesten en beweeglessen waren onderdeel van het programma. Ook het keuren van rollators was mogelijk, iets waar veel mensen gebruik van hebben gemaakt. Veel ouderen uit de regio waren deze middag aanwezig en hebben een eerste kennismaking met de therapeuten van Kalorama gemaakt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kalorama op 024 – 684 77 19 of kijk op www.kalorama.nl. zie de foto’s.

DSC_3198 naam (Large)