24 september 2013

Slagwerkconcert Muziekvereniging D.E.S op 20 okt. a.s.

“ Percussion on Stage “ Op zondagmiddag 20 oktober a.s. organiseert de Slagwerkgroep van Fanfare D.E.S. uit Leuth haar 4e achtereenvolgende Slagwerkconcert. Slagwerkgroep D.E.S. zal die middag met 2 gastzangers optreden. Een uitdaging,  die in het afgelopen voorjaarsconcert al is gezien en gewaardeerd werd door vele toeschouwers. Naast de slagwerkgroep van D.E.S., die onder leiding staat van Wiljan Gerritzen, zullen ook de Slagwerkgroep van Harmonie St. Caecilia en de Slagwerkgroep van Fanfare Jubilate Deo uit Groesbeek deelnemen. Tijdens deze middag zal een breed scala aan slagwerkinstrumenten de revue passeren. Van Afrikaans getint tot pop, van oorlogsverhaal tot musical. Het kan allemaal met slagwerk! U bent van harte welkom op 20 oktober in zaal “De Vriendenkring” in Leuth. De zaal is open vanaf 13.15 uur en de entree is natuurlijk gratis.  Er is een  een promotiefilmpje gemaakt. Hierbij de link: http://www.youtube.com/watch?v=AH6uwqYpyvk

Slagwerkconcert_'Percussion_on_Stage'