18 september 2013

SPEELGOED- EN KLEDINGBEURS OOIJ

De werkgroep van basisschool “Op Weg“ organiseert een speelgoed- en kledingbeurs op zaterdag 21 september 2013 van 10.00 tot 12.00 uur. Locatie: basisschool “Op Weg”, Pr. Beatrixstraat 55 te Ooij.  De entree is € 0,50 (kinderen onder begeleiding zijn gratis). Vriendelijk verzoeken wij u, om geen eigen grote of kleine tassen mee te brengen. Bij de entree ontvangt u van ons een plastic tas en kunt u uw eigen tas in bewaring geven. Vanwege voorschriften van de brandweer mogen kinderwagens en/of  buggy’s niet meegenomen worden in de school. Wanneer u kleding of speelgoed in wilt brengen, vragen wij u om een mail te sturen aan het onderstaande e-mailadres. U ontvangt dan van ons een eigen nummer, een lijst en informatie over de werkwijze. U kunt uitsluitend via e-mail een nummer aanvragen:  speelgoedenkledingbeursooij@gmail.com. CRISIS?!HET IS GOED (VER)KOPEN OP DE KLEDING- EN SPEELGOEDBEURS TE OOIJ!!

afbeelding tekening flyer Jos van Gessel