18 september 2013

Leon Lukassen aan de Gelderlandertafel

Op woensdag 18 september was de Nijmeegse artiestenmanager Leon Lukassen (woonachtig in Ooij)  de tweede gast van de nieuwe serie Gelderlander-interviews in LUX.  Leon Lukassen heeft Nederlandstalige artiesten als Marianne Weber, Koos Alberts, Jannes en Sieneke in zijn stal. Aan de Gelderlandertafel worden bekende personen uit Nijmegen en omgeving geïnterviewd, waarna op de vrijdag daar opvolgend een artikel in dagblad De Gelderlander verschijnt. Artiestenbureau Lukassen viert aan het eind van dit jaar haar 50 jarig bestaan, dat toen opgericht is door de vader van Leon, Leo Lukassen. Het is nog steeds een familiebedrijf, waarin ook zijn beide zussen, Marielle en Joyce,  werken.  Leon werd geïnterviewd door Geert Willems en Bianca Govers. zie de foto’s.

DSC_0708naam (Large)