17 september 2013

Ooijse schutterij Eendracht bezoek schutterij ASG Nutterden

Voor de 28e keer bracht de Ooijse schutterij Eendracht maandagavond een bezoek aan de kermis- en schuttersfeesten van de AGS (Algemeine Schützen Gesellschaft) in Nütterden. Na een rondgang door het dorp (de Festzug) waar de Ooijse schutterij voorop liep, werd naast het nieuwe sportveld van Nütterden een vendelhulde gebracht voor het zittende koningspaar Carmen en Wilhelm Killewald , dat het afgelopen jaar  het Koningspaar van Nütterden was. In de feesttent werden het nieuwe koningspaar Ralf en Monika Büns geïnstalleerd en werd afscheid genomen van het oude koningspaar alsmede van de jeugdprinses Jennifer  Müller  en haar prins Jens Boskamp. Daar ook werd de nieuwe prins Marco Ingenbleek,  geïnstalleerd, die bij het prinsenschieten de winnaar  werd. Zijn prinses is Denise Willemsen. Het koningspaar Ans en Willem Heinen van schutterij Eendracht bood bloemen aan aan het nieuwe koningspaar, terwijl jeugdkoningin Brigida de bloemen aan de nieuwe jeugdprins aanbood. Namens schutterij Eendracht werd door Nel Huisman het woord gevoerd.   zie de foto’s. DSC_9716naam (Large)