15 september 2013

Levenskunstenaars in Millingen.

Op de Kunstmarkt in Millingen aan de Rijn ging het niet alleen om de kunstproducten, maar ook hoe de kunstenaars hun eigen leven tot kunst verheffen. Dat ziet u op de 2 foto’s. Op de ene foto ziet U hoe U naar binnen gelokt wordt. Op de andere foto ziet u, hoe u vervolgens in nevelen werd gehuld, met als resultaat een ontmoeting voor zowel kunstenaar als bezoeker met een glimlach. Vervolgens mocht U bij de deur een hartenwens uitzoeken. Deze werd u aangeboden door een chique Engelse dame, die zelf blind was. U kon uw hand Blindelings in haar tasje steken en een hartvormig snoepje met spreuk eruit nemen. Zo was u zoet gestemd, als U “De Natte” betrad. Helaas moesten we naar binnen om bij “De Natte” droog te zitten. Binnen werd u verwelkomd door de klanken van de band van Kalorama en verrast door een clown met een onzichtbare hond. Indien u een kunstzinnige kaars gekocht zou hebben, kon U weer verlicht naar huis. Alle kunstenaars gingen wel doorvoed en opgewekt naar huis.  Organisatie Kunstmarkt Millingen aan de Rijn, Joep van Heeswijk.

IMG_3861 - kopie (Medium) IMG_3865 - kopie (Medium)