13 september 2013

Laatste expositie Frans Couwenberg

Dit weekend houdt de Ooijse schilder en tekenaar Frans Couwenberg, zoals hij aankondigde,  de laatste expositie van mijn leven. Volgens hem komt dit door zijn afgenomen exposeer motivatie en en is  het fanatisme voor studeren en schrijven dermate sterk geworden, dat de belangstelling voor al het andere is verbleekt.  Maar het a.s. weekend (14 en 15 september) exposeert hij toch en doet wat met  posters en heeft hij een schildersezel neergezet zodat hij tussendoor wat aan schilderijtjes bij kan “foezelen” (tussen het lezen door loop je toch eens wat langs wat er hangt en dan zie je weer van alles), en om dingen die gekocht worden, desgewenst te signeren. Dus mocht je nog wat willen  komen halen: dit weekend hangen ze nog ten toon gesteld in Studio 104  op het adres : Ubbergseweg 104, 6522 KL Nijmegen. zie de foto’s van de vorige expositie in januari.

DSC_2271 Frans Couwenberg naam (Large)