9 september 2013

Schutterij Eendracht Ooij bezoekt pastorie op maandag.

Met een rondgang door het dorp, gevolgd door een vendelhulde voor het nieuwe koningspaar Wim en Ans Heinen , gingen de kermisactiviteiten maandagmorgen weer in Ooij van start. Het is traditie, dat daarna een bezoek wordt gebracht aan het “Koningshuis” gevolgd door een bezoek aan de pastorie in Ooij. Daar werd het hele gezelschap ontvangen door pastoor Henk Janssen en diaken Peter de Snoo, alsmede Hetty Huisman en Geert Verweij van het kerkbestuur. Ook daar werd een vendelhulde gebracht. In de pastorrie werd door de koning de erewijn gedronken in een zilveren koningsbeker, welke ooit was geschonken door de onlangs overleden diaken, Pieter van Iersel. De nieuwe commandant Fred Schel liep deze keer met een bijzonder hoofddeksel, hem aangereikt door zijn manschappen.  zie de foto’s.

DSC_6336 naam (Large)