9 september 2013

Duo concert Vox Virorum in Leuth

Op zondagmiddag 8 september verzorgde mannenkoor Vox Virorum uit Leuth een duoconcert met gemengd koor Omnitet. Omnitet is zo genoemd, omdat dit koor in verschillende samenstellingen klassieke muziek uit een breed tijdperk zingt. In een goed gevulde Remigiuskerk luisterden vrienden en familie naar werken van Leonard Bernstein, Andrew Lloyd Webber en Schönberg tot Verdi en Handel. Tijdens het concert zijn geluidsopnamen gemaakt voor een nieuwe CD. Aan het einde van het concert werden ook nog eens drie jubilarissen gehuldigd voor 25 jaar lidmaatschap bij Vox Virorum. Henk Lentjes, Huub Lamers en Nico Oteman werden door de voorzitter van de KNZB geëerd met een gouden speld. Hierbij verraste Nico Oteman de aanwezigen met een solo van een onvervalst Leuths chanson. Al met al een geslaagde muzikale middag.  Fred Kort maakte de foto’s. zie de foto’s.

20130908_164451naam (Large)