7 september 2013

Erica terpstra opent Sportfondsenbad in Nijmegen

Op 12 augustus is het state-of-the-art Erica Terpstra Sportfondsenbad  aan de Kwakkenbergweg in Nijmegen open gegaan. Dit zwembad vervangt het oude zwembad aan de Van Beethovenstraat in Nijmegen-Oost. Het nieuwe zwembad is niet alleen groter, mooier en beter toegankelijk, maar ook duurzaam en energiezuinig.  Bovendien is de locatie prachtig, zo midden tussen het groen. De opening van het Erica Terpstra Sportfondsenbad vond zaterdagmiddag plaats in aanwezigheid van Erica Terpstra zelf. Samen met burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen verrichtte ze de officiële opening, door een foto van haarzelf te onthullen. Het hele programma werd aan elkaar gepraat door entertainer Ron Bons, die het publiek op een amusante manier vermaakte. Na de officiële opening vond in het zwembad zelf een demonstratie synchroonzwemmen plaats, verzorgd door synchroonzwemvereniging Cadans uit Beuningen.  In verband met deze opening wordt in de week van 8 t/m 14 september een feestweek georganiseerd. Er zijn dan allerlei leuke activiteiten te beleven! zie de foto’s.DSC_4070 naam (Large)