6 september 2013

OV chipkaart gevonden in Ooij

In Ooij is op de Kerkdijk een OV chipcard gevonden t.n.v M.E. van Koolwijk, geboren op 21 augustus 1992. Deze is nog geldig tot 2016. Als hij opgestuurd wordt naar de instantie welke daarvoor verantwoordelijk is, dan wordt hij vernietigd, dus dat is zonde. Misschien kent iemand deze jongedame, die, of uit de omgeving komt, of gewoon op de Kerkdijk gefietst heeft. De kaart is terug te krijgen via telefoonnummer 06-24701354.  SVP delen.OV chipcard

De eigenaresse van de OV Chipcard is gevonden. Haar handtas bleek gisteren  (vrijdag) uit de auto bij het kerkje in Persingen, tijdens een trouwerij te zijn gestolen. Er zijn inmiddels ook autopapieren in Ooij terug gevonden, maar ze mist nog meer. Wie weet vindt iemand nog meer in de buurt van de Kerkdijk. Ook nabij de kerk. De dader c.q. daders hebben iets met “kerken” denk ik. Dus opgepast!!