6 september 2013

Familie van Bennoh Helders uit Millingen gezocht.

In Millingen aan de Rijn heeft een aantal jaren de kunstenaar Bennoh Helders aan de Heerbaan 250 gewoond. Inmiddels is hij, en later ook zijn vrouw, overleden. Nu ben ik nog in het bezit van een aantal fotoalbums van de familie Helders en ik zou graag in contact komen met eventuele familieleden. Ik weet dat ze geen kinderen hadden. Wie helpt mij verder? Op de foto het huisje Heerbaan 260 zoals het vroeger was.IMG Heerbaan 260 MadR a (Large)

 

One Response to Familie van Bennoh Helders uit Millingen gezocht.

  • Beste Heer ik ben S Helders mijn grootouders en ouders kwamen uit de regio van Nijmegen graag zou ik met u in contact komen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.