29 augustus 2013

Picknick van de Zonnebloem in Wercheren.

De plaatselijke afdelingen van de Zonnebloem (Leuth, Ooij-Persingen en Beek-Ubbergen) hebben vandaag een picknick georganiseerd in de boomgaard van de familie Huisman (van Brandwijk) in het buurtschap Wercheren in de Ooijpolder. Ruim 85 personen waren daar bij elkaar gekomen om te genieten van de picknick, het mooie weer, de geweldige tuin, de muziek van twee leden van “De Spetters” en de prachtige omgeving. Met dank aan de eigenaren van de tuin An en Gert  en  Jan en alle vrijwilligers, die dit mogelijk gemaakt hebben. zie de foto’s.

DSC_0492naam (Large)

One Response to Picknick van de Zonnebloem in Wercheren.

  • Bij de familie Brandwijk vertoef ik herhaaldelijk.(komend vanuit midden Limburg) Gisteren 3 sept.2013 was ik nog even bij hen. Daar hoorde ik het verhaal over de ZONNEBLOEMAKTIVITEIT 2013.Ben ik even gaan zoeken op internet. Zelf vind ik het een stukje PARADIJS OP AARDE waar meerder generaties van de familie HUISMAN veel plezier hadden en hebben. Wat FIJN DAT OOK JULLIE DAAR KUNNEN GENIETEN.
    Groet Elza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.