28 augustus 2013

Afscheidsreceptie Vincent Scholte in Beek

Vanmiddag had Vincent Scholte, oud-directeur van basisschool de Biezenkamp in Beek i.v.m. zijn benoeming tot directeur van de Martinusschool in Millingen aan de Rijn al afscheid genomen van zijn leerlingen. Vincent is vanaf 1 april 2006 directeur geweest van de Biezenkamp en daarom moest er natuurlijk ook een moment van afscheid komen voor de overige contacten van Vincent.  Dat gebeurde in de vorm van een afscheidsreceptie in de aula van de school. Vooraf was er al een samenzijn geweest met de overige leerkrachten van de school. Tijdens de receptie werden er lovende woorden gesproken door Frans Geurts, de directeur van S.P.O Condor, Joke Theunissen, voormalig leerkracht van de school en Toon de Jong namens de Stichting Reünie Paratroopers. zie de foto’s van de afscheidsreceptie.

DSC_0122 Vincent Scholte naam (Large)

Het is nog niet bekend wie de nieuwe directeur voor de Biezenkamp gaat worden. Daarvoor komt er binnenkort een advertentie in de krant en het streven is om deze functie per 1 januari 2014 ingevuld te krijgen.