25 augustus 2013

Buurtfeest Prins Mauritsstraat in Ooij.

De Prins Mauritsstraat/deel Koningin Wilhelminastraat te Ooij hield zaterdag een buurtfeest. ’s Middags werd begonnen met een speurtocht waarbij allerlei opdrachten vervuld moesten worden in het buitengebied van het dorp Ooij en  waar o.a. het bedrijf Ooijs Moois van Barton en Angeline Arnts werd aan gedaan. Daar kregen de deelnemers aan de speurtocht een uitleg van Barton over het bedrijf, waarna ze zelf frambozen mochten plukken. Deze speurtocht werd gevolgd door een barbecue in de tent in de Prins Mauritsstraat. Daar werd ook het winnende team bekend gemaakt. Er werd afscheid genomen van Annie Basten en Anneke Baron, die beiden bijna 35 jaar in de organisatie hadden gezeten. Ruim 70 buurtbewoners deden mee aan dit feest, dat tot middernacht duurde. zie de foto’s (komen nog meer)

DSC_8078kopie