19 augustus 2013

Woningbrand Brederostraat in Beek-Ubbergen

Vanmiddag heeft korte tijd brand gewoed in een woning aan de Brederostraat in Beek. De brandweerkorpsen van Nijmegen (Centrum) en Beek waren uitgerukt om de brand te bedwingen, welke woedde in een slaapkamer op de bovenste verdieping (zolderkamer) van een tweeonderéénkapwoning. Ook de hoogwerker van de gezamenlijke MUG (Millingen, Ubbergen, Groesbeek) korpsen was uit Groesbeek gekomen om te assisteren. De brand was ontdekt door een buurvrouw, die de brandweer alarmeerde. De bewoners waren niet thuis.  De brandweer tast nog in het duister naar de oorzaak van de brand. Men dacht aan kortsluiting maar dat is niet zeker. De brand trok veel belangstellenden, welke door de politie op veilige afstand werden gehouden. zie de foto’s.

DSC_7176naam