30 juli 2013

PAP-dag op de Zeelandschehof in Millingen aan de Rijn

Traditioneel wordt de Pap-dag, Pony, Akker en Paarddag, aan het einde van de schoolvakantie georganiseerd op de Zeelandsche Hof en al weer voor de 12e keer!   Kinderen kunnen nog lekker genieten van de laatste vakantiedag en lekker buiten spelen. Van alles is er weer te beleven en zijn er diverse activiteiten voor kinderen zoals:

  • Ringsteken, Ponyritjes, huifkartochtjes.
  • Kinderen kunnen met de bekende hoefijzerkaart limonade, snoep, ijs en een leuke herinnering krijgen voor de prestaties die geleverd worden.
  • Diverse spellen en natuurlijk trampolinespringen.
  • Reuze katapult schieten en een piramide bouwen van bamboestokken!
  • Voor de kleinsten staat als vanouds de maisbak weer opgesteld! De toegang is gratis. De prijs van de hoefijzerkaart is net als voorgaande jaren maar € 5,00 !! Hiermee kunnen de kinderen deelnemen aan alle activiteiten incl. de daarbij behorende versnaperingen. Kortom, alle ingrediënten voor een actieve en gezellige middag. Voor meer informatie belt u met de Zeelandsche Hof, tel. 0481-433742. Een routebeschrijving vindt u op de website: www.zeelandschehof.nl .Graag tot zondag 11 augustus 2013 bij de“Zeelandsche Hof”, Molenstraat  4, Millingen aan de Rijn!
  • Flyer compleet PAPDAG-2 Zeelandsche Hof (Small)